Onze tarieven
Onze tarieven behoren tot de meest competitieve in de markt. Ondermeer vanwege de grote diversiteit aan diensten en producten die DialXS biedt maken wij altijd voor iedere klant een offerte op maat. Neem hiervoor contact met ons op.

Garantie
Hierdoor kunnen wij garanderen dat je niet alleen de beste tarieven bij ons krijgt, maar ook dat wij exact de juiste oplossingen offreren die goed bij de door jouw aangeboden producten en diensten passen.

Steeds goedkoper
Terwijl je aantallen transacties groeien worden de kosten steeds lager. Om dat te garanderen zijn onze offertes standaard voorzien van staffels per dienst. Zo weet je altijd vooraf waar je aan toe bent en wat de kosten precies zijn.

Geen verborgen kosten
Al onze tarieven zijn helder en duidelijk. Bij DialXS houden wij niet van verborgen kosten die achteraf nog worden opgeteld bij irreële aanbiedingen in de markt. Zo lijkt het wellicht goedkoop maar uiteindelijk ben je veel duurder uit en ben je vaak ook inmiddels contractueel gebonden. Zo hebben wij bijvoorbeeld geen tier-, kassa- of bancaire kosten per transactie. Onze transactiekosten zijn inclusief alles.

Acceptatie
Zolang het legaal is kunnen wij betaalopties aanbieden, DialXS biedt een scala aan mogelijkheden.

Voor de volgende business niches kunnen we standaard betaalopties aanbieden:
– Bitcoin exchanges / trading
– Adult / Erotiek
– CBD gerelateerde producten
– Crypto currencies
– Dating services
– E-cigarettes
– File Sharing
– Gambling
– Gaming
– Hosting
– Lottery
– Nutra
– Wietzaden
– Etc.

Boarding
Je kan je 24/7 aanmelden, als je website voldoet aan de regelgeving en je documenten zijn in orde dan kan je binnen een paar uur al actief zijn.

Vrijheid
Ook houden wij bij DialXS niet van looptijden van contracten, minimale aantallen en opzegtermijnen. Bij ons bepaal je zelf wanneer je start en wanneer je stopt, zonder voorwaarden en zonder afkoopgedoe of boetes.

Plugins
Naast onze API bieden we ook een aantal kant en klare oplossing door middel van plugins:
CS Cart
Drupal Commerce
Drupal Ubercart
Event Espresso
Magento
OpenCart
OS Commerce
PrestaShop
Umbraco
Virtuemart
WeFact
WHMCS
WooCommerce
Wp e-Commerce
X-cart
xtCommerce
ZenCart

In het kort
De tarieven die wij offreren zijn transparant, duidelijk, overzichtelijk en zonder verborgen kosten per transactie. Met de API koppeling of de standaard plug-ins kan je live binnen een dag.