VISA V PAY

Laat je door DialXS adviseren over V PAY

Met eMaestro en V PAY kun je online betalen met je pinpas (ofwel debet-card), op dezelfde manier als met een creditcard. Met eMaestro en V PAY worden de eerste stappen gezet naar een Europese standaard voor online betalen. Op termijn zal iedere Europeaan zowel in eigen land als in andere Europese landen online kunnen afrekenen met zijn eigen pinpas.

Hoe werkt eMaestro en V PAY?

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met eMaestro of V PAY te willen betalen. Vervolgens moet het kaartnummer en de vervaldatum op het betaalscherm worden ingevoerd. Daarna wordt met behulp van een digipas of random-reader een transactiecode gegenereerd die ook moet worden ingevoerd. De consument kan dan de betaling bevestigen. Bij voldoende saldo wordt het verschuldigde bedrag afgeschreven van de betaalrekening . Tot slot wordt de webshop geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Wie kan betalen met eMaestro en V PAY?

Op dit moment kunnen alleen consumenten in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Turkije en België betalen met eMaestro en V PAY. Doordat deze betaalmethode steeds populairder wordt, zou dit in de toekomst wel eens dé meest gebruikte Europese online betaalmethode kunnen worden.

Dekking

België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechie, Turkije, USA, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Wereldwijd

Soort

Creditcard, Gegarandeerd

Belangrijkste voordelen

De Europese debitcard

Uitgegeven door Visa

De betaling is 100% gegarandeerd

Geen risico met aanbieden van VISA V PAY

Aanvraag

Geen externe contracten nodig je kan meteen aan de gang

Veilig

Alle betalingen zijn 3D secure