SofortBanking

Laat je door DialXS adviseren over SofortBanking

SofortBanking is een direct-betaalmethode met TÜV-certificaat en door de TÜV gekeurde transactieveiligheid. SofortBanking werd door de Payment Network AG ontwikkelt en hierdoor kunnen realtime, banktransacties afgehandeld worden in 10 landen.

SofortBanking vergelijkt zich het eenvoudigst met de functionaliteit van iDEAL of Bancontact.

Op grond van de optimale kostenstructuur van het systeem behoort SofortBanking tot een van de goedkoopste en veiligste online-betaalprocessen in Europa.

De transactiekosten voor SofortBanking zijn normaal gesproken veel gunstiger als die van andere betaalopties zoals en niet alleen iDEAL. Let op: betalingen met SofortBanking zijn niet gegarandeerd.

Verzekering tegen PIN/TAN fraude

SofortBanking beschikt over een verzekering, die tot een hoogte van 5000 EUR per schadegeval bij PIN- en TAN -misbruik garant staat. Hierdoor kunt u er zeker van zijn, dat in het onwaarschijnlijke geval van een schade ook een dekking voor mogelijke aansprakelijkheid bestaat. DirecteBanking is door de TÜV gecertificeerd, beschermt de klant bij financieel nadeel en is aansprakelijk bij misbruik. Tot nu toe is bij meerdere miljoenen transacties nog geen enkel schadegeval voorgekomen. Datatransfers vinden uitsluitend over een beveiligde AES 256Bit verbinding plaats.

Dekking

België, Duitsland, Hongarije, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Slowakije, Spanje, Verenigd Koninkrijk

Soort

Bank

Belangrijkste voordelen

Beschikbaarheid

In 13 verschillende Europese landen

Vertrouwd

Klant betaalt vanuit eigen vertrouwde internet bankomgeving

Laagdrempelig en veilig

Heeft een TUV certificaat

Voor iedereen

Voor de zakelijke en particuliere klanten