SEPA

Laat je door DialXS adviseren over SEPA vooraf overboeken

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met SEPA vooraf overboeken te willen betalen.

Vervolgens worden de bankgegevens van de Stichting Derdengelden weergegeven. De consument kan dan via zijn eigen online bankomgeving het verschuldigde bedrag, met een specifieke betaalomschrijving, overmaken. Wanneer het bedrag is ontvangen, wordt dat per e-mail of via een webshop-terugkoppeling direct aan de webshop doorgeven, zodat de bestelling kan worden uitgeleverd.

Wie kan betalen met SEPA vooraf overboeken?

Alle consumenten met een bankrekening in alle Europese landen, aangevuld met Noorwegen, IJsland, Liechtenstein (leden EER), Zwitserland en Monaco kunnen hun online aankopen betalen met SEPA vooraf overboeken.

DialXS houdt voor je in de gaten of de betaling binnen is. Dat hoef je dus niet voortdurend zelf te controleren. Zodra je klant heeft betaald, brengen wij je direct op de hoogte. Je ontvangt dan van ons per e-mail of in een callback het bericht dat de bestelling is betaald. Vervolgens kan de bestelling worden verstuurd.

Dekking

België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechie, Verenigd Koninkrijk

Soort

Bank, Gegarandeerd

Belangrijkste voordelen

De betaling is 100% gegarandeerd

Zodra de klant heeft betaald, is de betaling niet terug te draaien

Beschikbaar in 34 landen

Beschikbaar in heel Europa

Realtime verwerking

Verwerking gebeurt in real time dus altijd de actuele betaalstatus

Met één druk op de knop terugbetalen

Terugboeken net zo eenvoudig als betalen

Vertrouwd, bekend en een hoge dekkingsgraad

Dekking in heel Europa