PayPal

Laat je door DialXS adviseren over PayPal

PayPal biedt, zowel bedrijven als particulieren, een eenvoudige, snelle, veilige en innovatieve oplossing om online geld te ontvangen en betalingen te verrichten.

Met PayPal kunnen bedrijven en consumenten met een e-mailadres betalingen online verzenden en ontvangen op een veilige, gemakkelijke en voordelige manier. Het netwerk van PayPal is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards om een wereldwijd, real-time betaalsysteem op te zetten. Wij leveren een product dat ideaal is voor kleine bedrijven, online handelaren, personen en anderen waarvoor traditionele betaalsystemen onvoldoende mogelijkheden bieden.

Grote acceptatie

Door de omvang van het netwerk en de steeds grotere acceptatie van het product is PayPal een van de belangrijkste betaalnetwerken geworden voor onlineveilingwebsites, zoals eBay. PayPal wordt ook steeds meer gebruikt op andere websites waarop goederen worden verkocht als elektronica en huishoudelijke artikelen, services zoals webontwerp en reizen en digitale producten. Offlinebedrijven, waaronder advocaten, aannemers en artsen ontvangen steeds vaker onlinebetalingen via PayPal. De service van PayPal, waarmee gebruikers gratis betalingen kunnen versturen, kan worden gebruikt vanaf pc’s en mobiele WAP-telefoons.

In 10 jaar is de onderneming uitgegroeid tot toonaangevend in deze markt. Online kopers, eBay-verkopers, online winkels en zelfs traditionele offline bedrijven. Het aantal gebruikers dat hun transacties toevertrouwt aan PayPal, blijft maar groeien. De 175 miljoen wereldwijd bestaande PayPal-rekeningen zijn daarvan het bewijs. PayPal maakt gebruik van een uniek en uiterst geavanceerd systeem van fraudepreventie, dat garant staat voor een volkomen betrouwbare en veilige oplossing voor real time online betalingen.

Dekking

Malta, Nederland, Oostenrijk, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechie, USA, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Wereldwijd

Soort

Bank

Belangrijkste voordelen

Groot bereik

Wereldwijd gebruikt (in 190 landen)

Eenvoudig

Consument betaalt zonder invoer van bank- of creditcardgegevens

Creditcard betalingen

Mogelijkheid tot het ontvangen van creditcard betalingen

Wereldwijd bekende betaalmethode

Paypal heeft een grote naamsbekendheid

Snel groeiend aantal rekeninghouders

Paypal breidt nog altijd uit