Carte Bancaire

Carte Bancaires en Carte Bleue

Carte Bancaires en Carte Bleue zijn debet- en creditcards die voornamelijk binnen de landsgrenzen van Frankrijk worden gebruikt. Wanneer je ook Franse consumenten wilt laten afrekenen op je webshop, dan mag deze betaalmethode niet ontbreken op je betaalpagina.

Carte Bancaires is in 1984 opgericht en Carte Bleue bestaat al sinds 1967 en is tegenwoordig onderdeel van Carte Bancaire. Het zijn de bekendste en meest gebruikte debet- en creditcards in Frankrijk. Er zijn in Frankrijk meer dan 33 miljoen van deze kaarten in omloop.

Hoe werkt een Carte Bancaire en Carte Bleue?

De consument plaatst een bestelling bij een webshop en geeft aan met een Carte Bancaire of Carte Bleue te willen betalen. Vervolgens wordt de consument gevraagd de gegevens van de kaart in te voeren. Omwille van de veiligheid wordt ook nog om een pin- of andere code gevraagd. Door de gegevens en code in te voeren autoriseert de consument de betaling. Vervolgens wordt de webshop geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Wie kan betalen met Carte Bancaire of Carte Bleue?

DialXS ondersteunt betalingen met álle debet- en creditcards van Carte Bancaire of Carte Bleue en niet alleen maar, zoals veel andere aanbieders, bijvoorbeeld de Carte Bleue VISA creditcards. Dit betekent dat je met DialXS meer dan 33 miljoen Franse kaarthouders kunt laten betalen op je webshop.

Soort

Creditcard

Belangrijkste voordelen

Populair

In Frankrijk de meest gebruikte creditcard

Erg veilig voor consument

Dankzij de extra zekerheid en garanties

Koppeling

envoudig en snel te koppelen aan uw account

Aansluiting binnen 5 minuten geregeld

Via DialXS alles geregeld geen externe contracten nodig

Gegarandeerde betalingen

Alle betalingen zijn 3D secure

Eenvoudig

Eenvoudig en snel te koppelen aan je DialXS account